502 Корабен 24 часов часовник
Цена: 900.00 лв.
502 24часов часовник от подводница ВМС на СССР от 60 години.Работи безупречно,сервизиран,добре запазено хромно покритие,без повреди.Височина 95 мм.,ф – 200 мм.,тегло – 3.5 кг.